//Beast.
Design baru lagi

Selasa, Februari 12, 2013 @ 6:35 PTG | 0 Beautiful [s]

Greeting Text

Hi,korang tak rase bosan dalam seminggu nieh? Bosan gilakkkk.
Hikk Hikk Hikk.
Korang tengok tittle dia pun tau kan.Aku buat design baru.Cantikkk dokk?Hihi.Design dulu tu da lame,lagipun memang niat nak buat design cam nieh.Korang bagi la komen sikit kat blog nieh,cian dia.Okeii,tanpa melengahkan masa,kita tengok apa yang ada dalam blog nieh.Ada peraturan tu.Perghh,bagi copypigs,copycats,copydogs,copycow,haha,hambik kau.Jangan la tau buka page source orang je.Kalau ye pun,minta keizinan,ehh,macam orang bagi pulak.Tak baik tau mencuri codes orang.Yang aku pastinya,kalau buka page source aku,comfirm pening punyalah.Mesti korang tercarik-carikk codes aku kan?Mane ade,satu pun tak de.Ok lah korang bye.

(credit picture cik meya teyo)


Setia Hujung Nyawa

Jumaat, Februari 01, 2013 @ 5:58 PG | 0 Beautiful [s]

Greeting Text

Hi kau orang . lame tak update status blog kan ? itulah ! bila laptop ade wifi tak boleh nk bukak pulak . SPOIL . tapi , kau orang nak tengok sesuatu tak ? meh sini !


kau orang tengok lah . comel sangat . aku suke ersalina tuh . zain pulak HANDSOME .wah ! sesuai dia orang kalau COUPLE . kan ? tapi zain dah bertunang . jodoh dia kite x boleh nak halang .huhu . mengarut pulak aku nie . 


ha . tengok lah . huhu . so sweet ! 

k lah . assalamuaaikum .

Header Lama

Jumaat, Jun 08, 2012 @ 1:10 PG | 2 Beautiful [s]

Greeting Text
Hai ! tak mau tulis panjang-panjang lagi . Nie aku nak tunjuk kat korang . Header nie memang dah lame sangat . Aku buat hari tu . Aku pakai selama 6 minggu sahaja . Pastu , Tak pakai dah . Aku tak tau lawa ke buruk ke . Aku pakai buat je . Aku transparent kan sekali lah . Nak tengok ? malu lah . Ermm . Okay lah . Nah . Tengok ok . Comment pon same tau .


Haha . Yang aku suka header yang aku buat ialah no.3 .Tu pon aku buat dengan ikhlas tau tak . Kalau tak jangan harap aku nak buat macam tu , siap tranparent kan lagi tau . Okay lah . Bye . Wassalam





Older Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm human and blahblah goes here. Change with your suwettie words :D

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


URL Blog not email!!
Link correctly
Be nice !
No harsh words
Cbox code here!! width="220"


The Credits!

Re-Edits : Adila.
Base code : Y O U
Help : L O V E
Nice View:Google Chrome