//Beast.
Design baru lagi

Selasa, Februari 12, 2013 @ 6:35 PTG | 0 Beautiful [s]

Greeting Text

Hi,korang tak rase bosan dalam seminggu nieh? Bosan gilakkkk.
Hikk Hikk Hikk.
Korang tengok tittle dia pun tau kan.Aku buat design baru.Cantikkk dokk?Hihi.Design dulu tu da lame,lagipun memang niat nak buat design cam nieh.Korang bagi la komen sikit kat blog nieh,cian dia.Okeii,tanpa melengahkan masa,kita tengok apa yang ada dalam blog nieh.Ada peraturan tu.Perghh,bagi copypigs,copycats,copydogs,copycow,haha,hambik kau.Jangan la tau buka page source orang je.Kalau ye pun,minta keizinan,ehh,macam orang bagi pulak.Tak baik tau mencuri codes orang.Yang aku pastinya,kalau buka page source aku,comfirm pening punyalah.Mesti korang tercarik-carikk codes aku kan?Mane ade,satu pun tak de.Ok lah korang bye.

(credit picture cik meya teyo)



Older Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm human and blahblah goes here. Change with your suwettie words :D

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


URL Blog not email!!
Link correctly
Be nice !
No harsh words
Cbox code here!! width="220"


The Credits!

Re-Edits : Adila.
Base code : Y O U
Help : L O V E
Nice View:Google Chrome