//Beast.
Header Cantik #HOT !

Ahad, Jun 03, 2012 @ 11:07 PTG | 6 Beautiful [s]

Greeting Text
Hai , aku dah janji nak buat cengini kan ? ok, aku dah buat dah . Header sape yang ade dekat sini TAHNIAH sebab header itu lah pilihan aku ! Header sape yang tak ade dalam entry ini , maaf , bukan aku tak nak letak , tapi , korang ade disable right click . :)

FAQIHAHHUSNI
#Faqihah Husni

!    ✿LYSSA FAIZUREEN✿   !
#Lyssa Faizureen

dinky wink myravea
#Myravea

.Budak Giler Cadbury
#Nina Cadbury

Nurhafizah ❤
#Nurhafizah Pija


::a TaNglEd tAle oF FaiRytAle::
#Alyaeyanaqaisara

Belog Budak Sekolah
#Izzah Zakaria

Mizzs Ninie
#Mizzs Ninie

!.❤ HONEY PIES ❤.!
#Syafiq

Preview
#Shera

Suka Suki Eza Kebaboom!
#Eza

!                                                       Eza Boom Boom | ファエザ^_^!
#Eza II

#Aznie

Najihah Latif
#Najihah

!                                                                            Dunia alyxie!
#Alyxie

NajwaLatif
#Najwa Latif

Okay ! itu je . Sebenarnya banyak lagi , Tapi , blogger lain "disable right click" tak kan aku nak ambi, kot . Aku bukan macam "copycats" or "bukak pages source orang lain" kan ? oke . Bye . Walaikummusalam.





Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm human and blahblah goes here. Change with your suwettie words :D

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


URL Blog not email!!
Link correctly
Be nice !
No harsh words
Cbox code here!! width="220"


The Credits!

Re-Edits : Adila.
Base code : Y O U
Help : L O V E
Nice View:Google Chrome