//Beast.
Terima Kasih Awok !

Jumaat, Jun 08, 2012 @ 12:41 PG | 0 Beautiful [s]


Korang tengah buat apa agaknya . Sekarang pukul 3:28pm . Nie lah mase paling bosan dan asyik nangis je . Aku pon tak tau nape aku asyik nangis . Kena marah memang ade , Tapi , memey ar . Korang tengok tak title hari nie . "Terima Kasih Awok" maksud dia terima kasih awak . Bukan terima kasih dekat boyfriend ok . Terima kasih pada Syafiq sebab izinkan aku ambik doodle dalam blog dia . Nak tengok jugak ke ? boleh , boleh . Kejap ye . Nah . Hahaha.Manada.Mana boleh tunjuk dekat korang . Kalau korang nak jugak , Korang boleh ambik dekat blog Syafiq jugak . Nie link blog dia http://billomanggo.blogspot.com hehe . Cantikk blog dia kan . Kalau korang dah datang blog dia . Follow sekali dan rajin kan tangan korang untuk menaip/menulis sedikit komen di blognya . Hihi . Korang pun jangan segan-segan untuk komen dan selalu lah jenguk ke blog dia . Kalau korang hari-hari tengok blog dia . Mesti tak akan bosan/bored punya lah . Yaww.Korang pun same jugak , jangan lah tengok saja blog aku , follow , ringankan tangan untuk menaip sedikit komen terhadap entry yang korang suka . Kalau korang promote blog nie pon tak ape . terima kasih je lah . Yaww,Bye.Assalamualaikum.





Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm human and blahblah goes here. Change with your suwettie words :D

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


URL Blog not email!!
Link correctly
Be nice !
No harsh words
Cbox code here!! width="220"


The Credits!

Re-Edits : Adila.
Base code : Y O U
Help : L O V E
Nice View:Google Chrome