//Beast.
Thanks !

Ahad, Mei 13, 2012 @ 6:40 PG | 2 Beautiful [s]

Assalamualaikum and Hye Blogger ! ^_> !
korang tengak skodeng blog sape tu?hihi.Alia tengah bukak pesbuk nie.tadi singgah kejap group bbb.saje tgk,last2 tgk dia ada post entry "freebies:tiny text cursor"Alia try tanye dia dkt pesbuk,tanye2 dia ada buat jugak nama orang,free je.Alia pun suruh dia buat.siap2 je dia buat,dia kasi link dkt Alia n sume yang request tiny text cursor tu,tgk2 comel gila kot.pandai n creative dia kan.dia buat sendiri.nak tgk jugak ke gambo nye?tapi tak leh copy2 erk.

itu lah cursor Alia yang dia buat.nak tau kenapa Alia suruh dia buat nama mcm tu?sebab nama Alia kan "Nur Alia Natasya B.Zainal"So,paham?bila cantumkannye,jadilah NANZ.yang Binti tu buang lorh.haha.nak jugak?boleh mintak.kalau dia boleh buat lagi.nak link blog nye?nah : putri myresa.tu je yang Alia nak cakap.thanks to Myresa.bubye.wassalam.


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm human and blahblah goes here. Change with your suwettie words :D

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


URL Blog not email!!
Link correctly
Be nice !
No harsh words
Cbox code here!! width="220"


The Credits!

Re-Edits : Adila.
Base code : Y O U
Help : L O V E
Nice View:Google Chrome