//Beast.
Lagu yang menjadi perhatian stalker

Khamis, April 05, 2012 @ 1:29 PG | 0 Beautiful [s]

Mereka ? Siapakah 'mereka' yang Alia maksudkan tu . Lagu apa ye . Rileksah bro ! hehe . 
Mereka yang Alia maksudkan tu ialah followers setia blog Alia ni . Chewahh . Setiakah ?
Hanya korang je yang tahu . hehe .
Lagu ? Ye ! Lagu di blog Alia ni . Alia ter-sangat lah perasan , setiap kali Alia tukar lagu di blog ni , mesti ada sahaja yang bertanya :
"Alia,apa lagu yang di mainkan nie?best lah.lagu apa ehh?
ataupun
"eh3,lagu apa nie?sedap nye.hope Alia  bagitau jugak dkt Anis.

haha,kelakar pon ade,diaorang semua hantar chat dekat facebook Alia.kekadang Alia pun rasa macam nak tergelak sebab diaorang kelakar sangat3.ok aku dah start merapu ! ok jum tengok lagu apa yang Alia pernah buad dekat blog Alia nie.tak banyak sangat yang Alia  letak lagu dekat blog Alia nie.lagipun,Alia ada listkan lagu2 tu.

1.Pelengkap Hidupku - Eren ft Romi

2.You - Nur Jannah Alia

3.Kesepian - Vierra

4.Rasa  Ini - Vierra

5.Kiss The  Rain - Yiruma

6.Ku Tetap Menanti - Nikita Willy

7.Terukir Di Bintang - Yuna

8.Coming Home - Tidus ft Yuna

9.I Love You - Najwa Latif

10.Only You (Piano and Violin) - Winter Sonata

11.Winter Sonata

12.Be Mine - Tasya Mansyahar

13.Kosong - Najwa Latif

14.Sahabat -  Najwa Latif

15.Mr.Saxobeat - Alexandra Stan OR Tasya Mansyahar

16.Stereo Hearts - Tasya Mansyahar

17.Someone Like You - Tasya Mansyahar OR Adele

18.Hati Ini - Tasya Mansyahar & Syed Syamim

19.Talking To The Moon - Tasya Mansyahar

20.Tentang Perasaanku - Irwansyah

haha,lepas dah tengok,suma happy je kan.NOT SAD !!! Alia dah kasi semua tajuk2 lagu yang Alia buad dekat blog Alia.suma best2 je.tepat2 20 tu.ingatkan nak bagi link sekali,but korang cari lhar sendiri.macam xde mata & telinga tangan dan kaki. *maaf,sorry,tui puu cii .okbai =.=' alia nak pergi taekwondo sekarang!


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm human and blahblah goes here. Change with your suwettie words :D

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


URL Blog not email!!
Link correctly
Be nice !
No harsh words
Cbox code here!! width="220"


The Credits!

Re-Edits : Adila.
Base code : Y O U
Help : L O V E
Nice View:Google Chrome