//Beast.
Ideas for Candy Buffet ! :)

Khamis, Mac 29, 2012 @ 11:13 PTG | 0 Beautiful [s]

Assalamualaikum and hye ! :)
Lama kan Alia tak updated blog. So sorry, Alia sangat busy dah untuk beberapa bulan ni. Tak terurus je rasa kadang2. *haha. Cop, cop, hari Ahad lepas siapa sempat tengok Rancangan Saffiyya @ Tv9? Alia ada terselit sekejap dekat slot tentang blog. hihi. Ignorekan muka Alia yang malu2 and jawab soalan yang bukan-bukan tu. huhu.

Ok, kali ni nak bukak cerita tentang Idea for Candy Buffet ! :) Pernah dengar kan candy buffet? Yang mana tak tau tu, Alia explainkan serba sedikit. Candy buffet ni dulu tak menjadi trend sangat. Sejak kebelakangan ni je yang makin hari makin popular. Selalunya candy buffet ni ada dekat weddings, birthday party, and etc. Depends dengan theme masing-masing for candy buffet, nak tema pink ke, vintage ke, pastel ke and bla bla bla. Sebab sekarang ni pon memang banyak contoh boleh google :)

Candy Buffet ni selalunya ada macam-macam jenis.. Ada marshmellow, jelly, chocolate fountain untuk salut marshmellow, biscuit, choki2, cupcake, apam-apam yang comel cinonet, lolipop, and lain-lain yang you all boleh letak and rasa menarik perhatian orang ramai untuk datang dekat ke candy buffet anda utk merasa setiap jenis makanan yg ada :P

Jom layan gambar-gambar contoh for candy buffet






pink-white-wedding-dessert-candy-buffet-tissue-paper-pom-poms

white-pink-candy-buffet-cookie-bar-wedding-ideas

pink-white-wedding-color-palette-candy-buffet

pink-white-wedding-ideas-candy-buffet-wedding-cake

Are you doing a candy buffet? :  wedding Amy Atlas

Are you doing a candy buffet? :  wedding Best Wedding Candy Bar

Sweet & Sparkly Wedding Candy Buffet

Sweet & Sparkly Wedding Candy Buffet

Sweet & Sparkly Wedding Candy Buffet

Sweet & Sparkly Wedding Candy Buffet







Salah satu contoh blogshop yang buat candy buffet ni, korang boleh usha dekat sini k :-

I LOVE SURGAR TOWN


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm human and blahblah goes here. Change with your suwettie words :D

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


URL Blog not email!!
Link correctly
Be nice !
No harsh words
Cbox code here!! width="220"


The Credits!

Re-Edits : Adila.
Base code : Y O U
Help : L O V E
Nice View:Google Chrome