//Beast.
ANNISA' - New sitcom on TV AL - HIJRAH

Jumaat, Mac 30, 2012 @ 10:03 PTG | 0 Beautiful [s]

Sekarang ni punyalah malas kalau nak tengok TV, asal bukak TV mesti ada drama cintan cintun yang tak boleh blah tu, mesti ada drama hantu, mesti ada drama rempit lepas tu masa pulak sukalah sangat time-time nak maghrib tu. Pagi petang siang malam ada aje cerita hantu, sampai agaknya hantu sendiri pun macam dah boring nak takutkan orang sebab asyik diorang je yang masuk TV.

Sebab tu lah, sekarang kalau TV takda kat rumah pun, I ok jew, asal ada laptop ok dah. boleh tengok Running Man (PALING PENTING), dan segala online drama yang sewaktu dengannya lah, my fav would be one tree hill, 90210, pretty lilttle liars, gossip girl so so ajew, dan kalau nak list memang penuh gila so boleh tengok list dia dekat fasspasstv.com :p

Tapi, tiba-tiba macam ternampak satu teaser drama sitcom ala-ala FRIENDS tapi muslimah version, macam terus tertarik hati nak bukak teaser tu, lepas tu pulak ada Diana Amir yang berlakon lagi la AAAAA!!macam wajib tengok je ni!




boleh dapat tak feel tu? so this is the new sitcom drama Annisa', macam so girly girl kan? 




khas untuk fans Diana Amir, :p, alahai comel gila! dengan tudung tu and cupcakes tu and scallop2 tu, kan dah tak sabar nak tengok sitcom ni dah


Sikit-sikit pasal sitcom ni:
-3 orang sekawan ni, diorang ambil alih cafe kawan diorang sebab kawan diorang ni pergi oversea
-bila tengok drama ni boleh la belajar cara pakai tudung jugak
-kalau dah pelakon utama dia 3 orang mesti diorang ni kawan and mesti ada pasal friendship kan
-kalau dah ada 3 orang perempuan yang MasyaAllah cantik gila, mesti ada pasal fashion, so boleh amik-amik sikit inspiration kan :)
-daaan kalau dah semua bertudung, boleh la curi-curi sikit idea diorang meililit and buat tuisyen tudung dekat rumah :p
-dalam sitcom ni penuh lah dugaan cabaran yang diorang tempuhi so bolehlah kita amik jadi iktibar.





So jangan lupa tengok first episode sitcom ni..bila?
18th March, 8.30pm, TV Al-Hijrah (Astro channel 114).
confirm kalau mintak mak bapak nak tengok cerita ni diorang bagi punyaaaa, sebab TV aL hijrah kot! CONFIRM yang baik-baik aja ceritanya kan? :)


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm human and blahblah goes here. Change with your suwettie words :D

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


URL Blog not email!!
Link correctly
Be nice !
No harsh words
Cbox code here!! width="220"


The Credits!

Re-Edits : Adila.
Base code : Y O U
Help : L O V E
Nice View:Google Chrome